1

Fields of Joy Festival


-advertentiepositie-



Fields of Joy Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Fields of Joy Festival staat voor “good vibes, good food & good music”. De 1e editie vindt plaats op 22 augustus 2015 op het Hulsbeek in Oldenzaal.

Laten we maar beginnen met good music. Want we hebben een hele rij artiesten klaar staan, nationaal en internationaal bekend. En met een diversiteit waar je u tegen zegt. Zo hebben we goeie bands, talentvol en top, techno en house dj’s, singer/songwriters, hiphop acts, helden uit de jaren ’70, ’80 en ’90, feestnummers, noem eigenlijk maar op. En dat allemaal op Fields of Joy Festival!

En dan is er natuurlijk good food. Zeg maar gerust excellent food! Fields of Joy Festival gaat voor een goed gevulde maag met eten en drinken uit alle windstreken. Zo kun je in De Eethoek genieten van een heerlijk glas wijn of bier, maar we hebben ook een breed scala aan eettentjes en rolling kitchens. Samen met je vrienden aan de BBQ? Kan gewoon, geen probleem.

Met die good vibes komt het ook helemaal goed. Dat kan niet misgaan met good music, good food & a great crowd! We gaan genieten met zijn allen, op het Hulsbeek in Oldenzaal. Zaterdag 22 augustus 2015, zet ‘m maar in je agenda.

Website: www.fieldsofjoyfestival.com
Facebook: https://www.facebook.com/events/433249696837931/
Twitter: https://twitter.com/fieldsofjoyFOJ
Tickets: https://fieldsofjoyfestival.com/tickets/

Adres:
Het Hulsbeek
Bornsedijk 100
7576 PG Oldenzaal

Aanvang:
22 augustus om 13:00 tot 23 augustus om 1:00

 Bezoek www.fieldsofjoyfestival.com

Fields of Joy Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.