1

Fiets- en wandelroute voor het goede doel




Fiets- en wandelroute voor het goede doel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wandel of fiets 1e Pinkersterdag samen met de Lions voor het goede doel
De Lionsclub Purmerend Marktstaede organiseert op zondag 24 mei 2015, 1e Pinksterdag, hun jaarlijkse fietstocht. Deze vrije toertocht is twee jaar geleden in moderne stijl op de kaart gezet en is dit jaar uitgebreid met een wandelroute. De voorbereidingen van de tocht zijn al in volle gang. Vanuit de Zuidoostbeemster, De Rijp en Stompetoren starten op zondag 24 mei diverse afstanden die gedeeltelijk door het cultuurhistorische polderlandschap van de Beemster en Schermer gaan. Deelnemers hebben onderweg uitgebreid de gelegenheid om van alles te bekijken.
Halverwege de route is er een rustplek ingericht. Op deze rustplek u kunt genieten van een drankje (koffie, thee, fris). Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk stuk zelf gemaakt gebak. De Lions leden faciliteren dit door zelfgebakken taarten in te brengen. De opbrengst van fiets- en wandeltocht en de verkoop van de taarten gaat volledig naar het goede doel.
Het succes van deze tocht is mede te danken aan alle sponsoren. Deen Supermarken, Ascoba Assurantiën, PCS Fietsspecialist, Buitenzorg Tuin / Bed & Breakfast ’t Tolhuisje, Associatie Uitvaartverzorging, Arthur de Bock ERA Makelaardij
Goede doel
“De Lions (allen vrijwilligers) organiseren deze jaarlijks terugkerende fiets- en wandeltocht voor het hele gezin om zo geld op te halen voor hét goede doel. Dit zijn veelal doelen waar plaatselijk en/of regionaal behoefte aan is en een bijdrage echt wat uitmaakt. Het mooie hiervan is dat er nergens ook meer enig geld aan de strijkstok blijft hangen omdat we zelf zorgdragen dat het benodigde item waarvoor geld wordt ingezameld er komt. Dit jaar is er gekozen voor de Sprankel, een avondschool in Purmerend gericht op volwassenen met een verstandelijke beperking.”
De organisatie heeft er alles aan gedaan om te komen tot een geweldige activiteit. Nu uw aanwezigheid en sportieve prestatie. Wij reken op uw komst!

Wilt u meer weten over dit leuke initiatief? Neem dan eens een kijkje op de website van Lions Purmerend Marktstaede (www.lionsmarktstaede.nl).



“Ondersteunt u deze actie, of wilt u gewoon graag fietsen of wandelen, DOE MEE en help ons helpen.”

 Bezoek www.lionsmarktstaede.nl

Fiets- en wandelroute voor het goede doel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.