Geraniummarkt op zaterdag 9 mei


-advertentiepositie-



Geraniummarkt op zaterdag 9 mei

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 9 mei vindt tussen 9.00 en 17.00 uur de jaarlijkse Geraniumjaarmarkt weer plaats in Aalsmeer Centrum

Onder het toezicht oog van het beeld van Flora, godin van de lente en de bloemen dat op een tien meter hoge sokkel staat voor het gemeentehuis, wordt op het Raadhuisplein de Geraniummarkt georganiseerd. Kwekers en bedrijven bieden diverse producten aan voor de tuin zoals Geraniums maar ook andere verschillende eenjarige en vaste planten, siergrassen en knollen. De Historische Tuin is natuurlijk ook aanwezig met hun prachtige planten die ’s morgens vroeg per praam aangevoerd worden.

Net als voorgaande jaren wordt er ook een uitgebreide braderie gehouden. Naar verwachting staan er ongeveer tachtig kramen opgesteld in de Zijdstraat en op het Molenplein. Op de markt vindt u onder andere kleding, sieraden, kralen, horloges, portemonnees, boeken, snoep en ander lekkers. Naast de vele standwerkers zijn ook winkeliers en verenigingen vertegenwoordigd met een kraam. Bij de diverse horecazaken in het centrum zijn voldoende mogelijkheden voor een drankje en allerlei lekkernijen.

Parkeren en bereikbaarheid
Voor slechts 5 euro kunt u de hele dag parkeren in de parkeergarage van de TV Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleeffkade. Komt u met de boot? Dan kunt u gratis aanmeren bij de passantenhaven aan het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart t.h.v. Korenmolen de Leeuw.

 Bezoek www.meeraalsmeer.nl

Geraniummarkt op zaterdag 9 mei
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.