1

Kleverparkfestival


-advertentiepositie-



Kleverparkfestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 30 mei veranderen Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat in het Kleverparkfestival-terrein met veel echte Haarlemse producten, mode, 'good food', accessoires, workshops, muziek en (in de aangrenzende straten) een gezellige rommelmarkt. Een dag voor jong en oud!

Bezoek de bijna honderd lokale ondernemers die een variatie aan producten bieden in kunst, mode en design. Het is heerlijk slenteren langs de kramen met culinaire hapjes in de hand en live muziek op het centrale podium.

De kinderkaart staat ook dit jaar weer vol met leuke activiteiten en verrassende workshops. Op het speciale 'Kleverpark Sportveld' bijvoorbeeld, zijn korfbalclinics te volgen en wordt een workshop handboogschieten gegeven. In de Grote Kerk wordt geknutseld. Op de Schotersingel zijn workshops muziek voor alle leeftijden en staan diverse (kermis)attracties. En als klap op de vuurpijl geven de deelnemende winkeliers in het Kleverpark op vertoon van de kinderkaart weer iets lekkers of een kleine verrassing weg.

 Bezoek www.winkelcentrumkleverpark.nl

Kleverparkfestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.