Uitverkocht: Likkebaarden langs de Linie


-advertentiepositie-



Uitverkocht: Likkebaarden langs de Linie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Cultuur Aan de Slinger organiseert een volledig verzorgde culturele en culinaire reis langs de mooiste, maar minst bekende locaties van Houten. Proef de Hollandse Waterlinie, met een heerlijk viergangenmenu, met telkens een lekker gerecht op een andere locatie.

Programma
We starten om 16.30 uur bij de het Streektransferium Linielanding, langs de A27 bij afslag 28/Nieuwegein, waar u uw auto kunt parken. 
Vanuit deze locatie wordt u met gepast vervoer naar de andere forten gebracht. Vervolgens wordt het voorgerecht geserveerd bij Werk aan de Waalse Wetering.Het hoofdgerecht en dessert eten wij in het onlangs opgeknapte Werk aan de Korte Uitweg. Daarnaast wordt de historie van de locatie op ludieke wijze vertelt en gebeurt er nog veel meer aan en rondom de tafel. We hebben diverse lokale artiesten en kunstenaars uitgenodigd zich te laten inspireren door deze locatie. 
Rond 23.00 uur eindigt deze culturele en culinaire route. Zorgt u ervoor dat u goede schoenen draagt en een warme trui mee neemt, want het kan afkoelen.  

Trek gekregen en nieuwsgierig geworden? 
Er wordt een heerlijk viergangendiner geserveerd incl. wijn, bier en fris voor €45,00. Kaarten zijn te koop via Theater Aan de Slinger.
Heeft u speciale dieetwensen? Geeft u deze dan tijdig aan ons door via: 
Bea Nederhoff, cultuurmakelaar via 06-46161917 of cultuur@aandeslinger.nl. 

 Bezoek www.cultuuraandeslinger.nl

Uitverkocht: Likkebaarden langs de Linie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.