1

Buiten Gewoon Dineren




Buiten Gewoon Dineren

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Uw Pinksterweekend goed beginnen? Kom dan heerlijk genieten van een Mediterraans diner, buiten aan lange tafels. Vanaf het buffet kiest u uw favoriete gerechtjes terwijl de zon ondergaat - een stukje Mediterrane sfeer op de Utrechtse Heuvelrug!



Wie denkt aan de Mediterrane sfeer, denkt aan de blauwe zee, het relaxte gevoel, heerlijk eten - drinken - koken en lang tafelen met familie & vrienden. Lekker Mediterraans 'Buiten Gewoon Dineren'.


Het thema diner 'Buiten Gewoon Dineren' wordt dit jaar gehouden op zaterdag 23 mei op Landgoed Zonheuvel in Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk op ons terras aan schitterende gedekte tafel.


Vanaf 18:30 uur bent u van harte welkom met een drankje in stijl van het thema 'Buiten Gewoon Dineren'. Er staan lange tafels schitterend gedekt. Het idee is dat men niet een eigen tafel heeft, het is tenslotte typisch mediterraans dineren. Houdt u hier rekening mee?

Mocht het iets frisser worden dan hebben we fleecedekentjes voor u klaar liggen maar we hopen natuurlijk op een schitterende avond te midden van de natuur van de Utrechtse Heuvelrug!


Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op Landgoed Zonheuvel!


Locatie: Landgoed Zonheuvel, terras restaurant Fleuri
Tijd: 18:30 uur
Prijs: € 37,50 per persoon incl. onbeperkt sangria, kinderen in de leeftijd van 4-11 jaar: 50% korting, kinderen tot 3 jaar: gratis
Reserveren: telefonisch via 0343 47 35 00 of per e-mail

 Bezoek www.landgoedzonheuvel.nl

Buiten Gewoon Dineren
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.