1

Beeldentuin en galerie het Aardscheveld


-advertentiepositie-



Beeldentuin en galerie het Aardscheveld

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vanaf zaterdag 2 mei is onze beeldentuin weer geopend en bent u in de gelegenheid om de tuin te bezoeken en van de getoonde beelden en andere kunst te genieten. Omdat we dit jaar ons vijfjarig bestaan als beeldentuin vieren hebben we enkele andere kunstenaars uitgenodigd om hun werken bij ons te exposeren. Er staan beelden van beeldhouwer Gerard Herder uit Boornbergum opgesteld, hij maakt beelden uit hout, ijzer en steen en past gecombineerde technieken toe. Ook zullen er diverse werken vervaardigd door de techniek van het glasfusen in galerie en tuin geplaatst zijn. Deze objecten zijn gemaakt door Harma Wierbos zij woont in Alteveer, gem. Hoogeveen. En zullen er handgemaakte sieraden van Albert Poort en Lisa Stollé uit Groningen te bewonderen zijn. Ze ontwerpen en maken bijzondere sieraden. Om een bezoek aantrekkelijker te maken hebben we onze galerie uitgebreid, waardoor de mogelijkheid voor het tonen van kunst verruimd is. In de tuin met zicht op het gebied van het “Stroomdallandschap Drentsche-Aa” staan ook een aantal gedichten van bekende Drentse dichters opgesteld die de bezoekers de gelegenheid bieden om ook van poëzie in de tuin te genieten.

Zondag 27 september sluiten we het seizoen af, op deze dag zijn we deelnemer aan de kunstroute “Kunstig-Oost Assen.” Over de deelnemers aan deze tocht door de wijk en kunstuitingen zal in de zomer meer informatie gegeven worden op de website wwww.kunstigoost.nl

De openingstijden van tuin en galerie aan de Anreperstraat 184 te Assen zijn op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Ook buiten openingstijden bent u na overleg welkom. Meer info over “het Aardscheveld” kunt u vinden op www.aardscheveld.nl.

 Bezoek www.aardscheveld.nl

Beeldentuin en galerie het Aardscheveld
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.