Coverband Lucky Chain Live in Boukoul




Coverband Lucky Chain Live in Boukoul

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lucky Chain live in Boukoul zaterdag 9 mei vanaf 21.00 uur.

Lucky Chain maakt vette Rock-, Soul-, Surf- en Beatmuziek met verrassende covers vanaf de jaren zestig tot nu.Na succesvolle shows in de regio is nu het geboortedorp van Mieke Slabbers, de zangeres van de band, aan de beurt om de talentvolle jonge band in levende lijve te aanschouwen.
Een bijzondere mijlpaal voor Mieke, en mooie gelegenheid voor de inwoners van Boukoul om van talent uit eigen dorp te komen genieten. En niet alleen van Mieke natuurlijk; Juul Beckers, Sjuul Thijssen en Stan Jacobs vormen samen een strak, swingend geheel.
Het verhaal van de vier bandleden vertellen ze zelf.
*Sjuul (gitarist)
Gestruikeld over een oude, stoffige gitaar van mijn vader op een nog stofferige zolder toen ik 13 was... Na een aantal minuten op de grond ernaast liggend ernaar gekeken te hebben, was ik verkocht. Toen mijn vader terug kwam van zijn werk vroeg ik hem direct: "Hoe werkt dit?" Na één week en een aantal blaren op mijn vingers verder kon ik Una Paloma Blanca min of meer spelen...

*Stan (bassist)
Begonnen met gitaar spelen op de basisschool. Later op de middelbare school een bandje begonnen, maar 3 gitaristen en geen bassist schoot niet op. Ik had nog een basgitaar thuis staan, geërfd van mijn opa, dus ik dacht dan probeer ik dat wel. Dat beviel mij heel goed en heb nooit meer omgekeken naar de gitaar. Heb een brede muzieksmaak, maar prefereer toch het gitaargeweld. Van Metal tot Classic Rock.

*Juul (drummer)
Altijd verliefd geweest op het ritme. Toen de kans er was om te gaan trommelen bij de lokale harmonie heb ik deze ook gegrepen. Sindsdien doorgegroeid naar meer dan één trommel en (volgens sommigen) een bak met herrie.

*Mieke (zangeres)
Heb altijd van muziek gehouden, maar ben pas op latere leeftijd echt iets met zingen gaan doen. Ik zong wel altijd thuis in de douche en pap en mam zeiden dan altijd: "Doe daar eens wat mee". Een paar jaar geleden ben ik op zangles gegaan en niet lang daarna heeft Sjuul, de vriend van mijn zusje en tevens de gitarist van onze band, me overgehaald om muzikanten bij elkaar te zoeken en te gaan repeteren. Ons eerste optreden was in de Plevuus in Swalmen. Hoewel ik daar bijna gestorven ben van de spanning was het heel tof, en achteraf ben ik blij dat Sjuul dat optreden bij Henk gewoon geregeld heeft, en me niet heeft gevraagd of ik al durfde...

 Bezoek www.luckychain.nl

Coverband Lucky Chain Live in Boukoul
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.