Festival De Tuin der Lusten


-advertentiepositie-



Festival De Tuin der Lusten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een interactieve tuinfontein met ontelbaar veel badeendjes, vervreemdende reuzenbromtollen in samenspel met muzikanten, een magisch wandelend beest van staal en een hommel die honing vergaart. Dat allemaal rondom de grootse locatievoorstelling van theatermaker Boukje Schweigman, geprezen om haar fysieke bewegingstheater.

Van 14 tot en met 17 mei bespeelt De Tuin der Lusten de tuinen van Landgoed het Haveke in Eefde.
Geïnspireerd door de verhalen over de geschiedenis van de mensen die op deze plek hebben geleefd is een programma gevormd rond het thema ‘generaties’.

De hoofdvoorstelling is Erf van Schweigman&. Voorafgaand of na afloop van de hoofdvoorstelling, waar het publiek gezamenlijk naartoe gaat, kunt u de andere voorstellingen en installaties bewonderen. Deze zijn veelal doorlopend en bevinden zich op het veld bij de bar.

Te zien in De Tuin der Lusten:
Schweigman& - Erf
Linda Molenaar - Bombus
Vespaqua - Aquaduck
Gertjan Adema - Humming around and around
Willemijn Schellekens - Raamvertellingen
Daan Ekkel - Fit
Jelena Dolgopol - THE MOM
Shanti Straub - KANTELING

Liefhebbers en andere nieuwsgierigen zijn vier avonden om 19:00 uur welkom. Voorafgaand aan het festival kan uiteraard om 18:00 uur weer aangeschoven worden aan De Tafel der Lusten. Voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten kunt u kijken op onze website.

 Bezoek www.detuinderlusten.eu

Festival De Tuin der Lusten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.