1

Koningswandeling




Koningswandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef koninklijk Dordrecht met gratis audiotour van izi.TRAVEL

Vanaf dinsdag 28 april kan iedereen in de voetsporen van de koning en de koningin treden. VVV Dordrecht heeft namelijk een speciale Koningstour audiogids gemaakt, zodat mensen de koninklijke route zelf kunnen lopen. Tijdens de gratis izi.TRAVEL audiotour neemt royaltywatcher Marc van der Linden mensen mee langs alle hoogtepunten van de Koningstour en vertelt hij over de geschiedenis van Dordrecht en de band die de Oranjes met de stad hebben. Wist je bijvoorbeeld dat niet alleen de Oranjes maar ook Maria de Medici en Napoleon Dordrecht via de Groothoofdspoort zijn binnengekomen?

De izi.TRAVEL app en de Koningstour audiogids zijn gratis te downloaden voor smartphones met Android, iOS of Windows Phone. Meer informatie vind je op https://izi.travel/en/71698-koningswandeling.

Gratis izi.TRAVEL app brengt steden tot leven
Het Nederlandse izi.TRAVEL brengt steden tot leven. Via een open en gratis platform ontdekken gebruikers steden, musea en andere bezienswaardigheden waar ook ter wereld. Van de topstukken in het Rijksmuseum in Amsterdam, karakteristieke stadswandelingen door het Red Light District en langs de Grachtengordel tot de Koningstour in Dordrecht. De izi.TRAVEL app en alle audiotours zijn gratis te downloaden op smartphones met Android, iOS en Windows Phone.

 Bezoek izi.travel

Koningswandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.