1

Kees Van Amstel


-advertentiepositie-



Kees Van Amstel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kees van Amstel treedt met zijn theatervoorstelling ’Jong Hip Fris en andere Gruwelijkheden’ op 30 mei 2015 op in Panningen.

Kees van Amstel komt met zijn theatervoorstelling ‘Jong Hip Fris en andere Gruwelijkheden’ naar Panningen. Hij is met zijn spraakmakende show te zien in DOK6 te Panningen. Aanvang 20:15.

In zijn theatershow Jong, Hip, Fris en andere Gruwelijkheden gaat Kees vooral op zoek naar lelijke kanten van het leven.En onderscheidt hij nep van echt. Want zeg nou zelf, achter alle hip en trendy van tegenwoordig schuilt toch een hoop treurigheid. Kun je nog opscheppen over je nieuwe iPad als je oma er ook één heeft?
Kees van Amstel heeft weer een hoop vragen, maar zoals gewoonlijk vooral een hele hoop goede grappen en verhalen. Een grappige voorstelling met pit! Weer met met veel visuele aspecten, net als in zijn vorige succesvolle duo-voorstelling “Hoe word ik gelukkiger dan mijn buurman zonder dat het veel kost”, die hij speelde met cabaretier Rob Urgert.

Kees van Amstel is al jaren onderdeel van Comedytrain, hij is één van de breinen achter het tv programma Dit was het Nieuws en was te zien op televisie met optredens bij de VARA, Comedy Central en BNN.

 Bezoek www.dok6.eu

Kees Van Amstel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.