1

Dag van de Bouw


-advertentiepositie-



Dag van de Bouw

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 13 juni aanstaande stellen de bij Bouwend Nederland aangesloten bouw- en infrabedrijven voor de tiende keer hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor een kijkje achter de schermen. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er door het hele land vele bouwlocaties gratis toegankelijk. Tijdens de Dag van de Bouw laten we graag zien tot welke hoogstandjes wij in staat zijn.

De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag van de bouw. Wegen, tunnels, ziekenhuizen, scholen, stations, maar ook winkelcentra, kantoorgebouwen en speciale woonprojecten. Er valt van alles mee te maken. De Dag van de Bouw is leuk voor jong en oud. Zo kunt u een kijkje nemen bij de vernieuwing van Hoog Catharijne in Utrecht waar er hard wordt gewerkt aan parkeren, winkels en woningen. Of wat dacht u van de verbouwing van de Nieuwe Admiraliteit in hartje Rotterdam? Dit voormalige kantorencomplex wordt onder handen genomen en getransformeerd naar de bestemming 'wonen en winkelen'. Stuk voor stuk schitterende locaties die tijdens de Dag van de Bouw voor het publiek zijn geopend maar waar u normaliter niet mag komen.

In de afgelopen edities heeft de Dag van de Bouw telkens meer dan 125.000 bezoekers getrokken. Kijk op dagvandebouw.nl voor een interessant project bij u in de buurt.

 Bezoek www.dagvandebouw.nl

Dag van de Bouw
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.