1

Benefietconcert Jostiband


-advertentiepositie-



Benefietconcert Jostiband

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 5 juni is er een benefietconcert van de Jostiband in de Goudse Schouwburg. Dit concert is het afsluitende feest van het afgelopen jubileum jaar waarbij het 20-jarig bestaan werd gevierd. De opbrengst van het benefietconcert is bestemd voor verdere inrichting en werkmateriaal van het groenvoorzieningproject. Kaarten zijn o.a. te koop via www.larchegouda.org/start-kaartverkoop-benefietconcert

Opening De Ark Groenvoorziening!
Onder het motto ‘Groen Bezig!’ opende De Arkgemeenschap Gouda vrijdagmiddag 24 april jl. een nieuw onderkomen van De Ark Groenvoorziening. Onder toeziend oog van Wethouder Laura Werger en vele andere genodigden werd ‘Groen Bezig!’ onder luid gejuich officieel geopend!

Groen Bezig!
De mensen van De Ark Groenvoorziening zijn ‘groen bezig’ met onderhoud van tuinen bij particulieren en verenigingen en met het zaaien en oogsten van heerlijke groente, fruit en bloemen. De Ark Groenvoorziening is een dagbestedingactiviteit die deel uitmaakt van De Arkgemeenschap Regio Gouda. Uitgangspunt is de unieke waarde van ieder mens en het geloof dat verschillen verrijken! De inrichting hiervan is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Gouwestreek.

De Arkgemeenschap Gouda
De Arkgemeenschap wil gaven van mensen met een verstandelijke beperking zichtbaar maken. De eigentijdse gemeenschap bestaat momenteel uit twee kleinschalige woonhuizen, een tuinproject en een creatief atelier.

 Bezoek www.larchegouda.org

Benefietconcert Jostiband
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.