1

Wouter Hamel North Sea Round Town


-advertentiepositie-



Wouter Hamel North Sea Round Town

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 4 juli staat Wouter Hamel in BIRD. Na een uitgebreide toer door Azië, waar hij een supersupersuper- (hadden we al super gezegd?) ster is, doet hij de Nederlandse podia aan met de vrolijke songs van zijn nieuwste en meest poppy album, Pompadour.
Hamel heeft een superstrakke band die met speels enthousiasme catchy liedjes de zaal in slingert. (Volkskrant)

Van rock naar jazz naar superster
Wouter Hamel is een waar fenomeen, over de hele wereld, maar vooral in Azië. Hij begon zijn muzikale carrière in rockbandjes maar raakte besmet met jazz tijdens zijn studie aan het conservatorium in Utrecht. Zijn eerste album, Hamel, werd gelijk bekroond met verschillende prijzen en maakte van hem een superster in Japan. Inmiddels zijn we drie platen verder en is Hamels ster nog altijd rijzende.

Pompadour
Vorig jaar verscheen Hamels vierde album, het poppy Pompadour. Was voorganger Lohengrin een meer rustige en introspectieve plaat, op Pompadour vind je weer de frisse, vrolijke songs waar Hamel bekend om staat. Dat dit album meer naar buiten is gericht merk je ook aan de vele samenwerkingen: de stemmen van o.a. Shirma Rouse, jazzlegende Mark Murphy en de Deense zangeres Penny Police komen voorbij. Ook op het podium is Wouter Hamel een feest, maar dat merk je zelf op zaterdag 4 juli.

 Bezoek bird-rotterdam.nl

Wouter Hamel North Sea Round Town
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.