1

Mega feestweek bij DKW met DJ Rick van Velthuysen




Mega feestweek bij DKW met DJ Rick van Velthuysen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Heropening DKW woonvision,

Na een aantal maanden zwoegen, klussen en bouwen, gaan de nieuwe gedeeltes van de winkel dan eindelijk open! Zowel beneden als boven zijn er 2 totaal nieuwe afdelingen bij gekomen. Op woensdag 13 mei willen we deze officiëel openen door het organiseren van een mega feestweek!

Deze feestweek zal door middel van een staaltje goede muziek, leuke interviewers en speeches gepresenteerd worden door DJ Rick van Velthuysen!! Mis dit dus niet!!!

Verder staat er elke feestdag een rad van avontuur, bij een bestelling vanaf €500,= mag er gedraaid worden aan het rad van avontuur en maakt u kans op minimaal 5% tot maximaal 50% aan kadobonnen te winnen!

De tijden van deze feestweek zijn:

Woensdag 13 mei: 9.30 tot 18.00 (Rick van Velthuysen vanaf 16.00)

Donderdag 14 mei: 11.00 tot 17.00

Vrijdag 15 mei: 9.30 tot 21.00

Zaterdag 16 mei: 9.30 tot 17.00

Alle gaven en giften die deze dagen opgehaald worden zullen gedoneerd worden aan het goede doel 'Toer de Dellen' en 'Helpende handjes'.

Neem deel aan dit evenement via facebook en wordt op de hoogte gehouden van de laatste opdates en nieuwtjes: https://www.facebook.com/events/1831325757092072/.

Wilt u een officiele uitnodiging ontvangen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief via de volgende link: https://www.kleinewinst.com/newsletter/. (als u in het klantenbestand staat is dit niet nodig).

Graag tot dan!!!!

DKW crew

 Bezoek www.kleinewinst.com

Mega feestweek bij DKW met DJ Rick van Velthuysen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.