Hart van Brabant Fietsfestijn


-advertentiepositie-



Hart van Brabant Fietsfestijn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hart van Brabant Fietsfestijn .
Toerclub Tilburg ’93 organiseert van zondag 28 juni tot en met woensdag 1 juli 2015 voor de vijfde keer het Hart van Brabant Fietsfestijn. Dit vier dagen durend fietsfestijn voor jong en oud heeft routes van 30, 50 en 70 km. Op woensdag is er zelfs een tweede startplaats bij Landal Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Op zondag rijden de toerrijders achter voorrijders.

Je kunt tijdens het Hart van Brabant Fietsfestijn een of meer dagen fietsen vanaf de startplaats R.K.S.V. Were Di, Moerenburgseweg 6 te Tilburg. Aan de rand van Tilburg bij het prachtige Landschapspark Moerenburg. Ook dit jaar rijden we weer door het schitterende Hart van Brabant waar we op woensdag van harte welkom zijn in het gastvrije Ronald McDonaldhuis.

De organisatie van het Hart van Brabant Fietsfestijn is weer dik in orde met uitgeschreven- en uitgepijlde routes, routekaarten, voorzieningen bij de startplaats, EHBO en voldoende pauzeplaatsen onderweg. De kwaliteitsster van het NFTU staat hiervoor ook zeker garant.
De kosten zijn 4 euro per dag of 12 euro voor vier dagen. Uiteraard is er korting voor gezinnen en de bezitters van een toerfietskaart van het NFTU.

Informatie: www.tct93.nl/hvbff of www.facebook.com/HvBFietsfestijn of @HvBfietsfestijn

 Bezoek www.tct93.nl

Hart van Brabant Fietsfestijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.