1

Familievoorstelling Katharina in het Ganzenbord


-advertentiepositie-



Familievoorstelling Katharina in het Ganzenbord

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Groen Pluche speelt KATHARINA KATHARINA IN HET GANZENBORD

Haar ouders waren dubbel blij met haar en daarom heet ze Katharina Katharina. Als Katharina Katharina op een dag wéér haar zin niet krijgt, wordt zij zó stampend kwaad dat ze door de vloer zakt en in een levend ganzenbord belandt. Zigzaggend door het spel van haar leven ontmoet ze de vreemdste figuren en raakt ze verzeild in bizarre situaties. Het enige dat Katharina Katharina nu nog wil is WINNEN! Maar dat willen we allemaal wel. En hoe kom je aan de goede dobbelstenen?

Groen Pluche speelt met Katharina Katharina in het ganzenbord een fantasievolle kleurrijke voorstelling over (on)rechtvaardigheid, winstbejag, (on)geduld, liefde en heimwee.

De voorstelling duurt, inclusief pauze, ongeveer 150 minuten. Groen Pluche speelt dit jaar weer op een bijzondere locatie. Wees welkom in De Reuzenhal!

Vrijdag 26 juni20:00 uur (bar open vanaf 19:30 uur)
Zaterdag 27 juni 14:00 uur (bar open vanaf 13:30 uur)
Zaterdag 27 juni20:00 uur (bar open vanaf 19:30 uur)
Zondag 28 juni 14:00 uur (bar open vanaf 13:30 uur)

Locatie:De Reuzenhal, Brailledreef 9, Utrecht

De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer (bushalte Brailledreef, 6 min. lopen). Parkeren in de buurt is gratis.

Bar:Op alle dagen is de bar vanaf een half uur voor aanvang geopend. Daarnaast zijn er in de pauze en na afloop drankjes verkrijgbaar. Er zal een potje staan waarin u uw bijdrage kunt doen (graag contant geld meenemen).

Volwassenen: 12 euro
Kinderen: 8 euro
Vriend van Groen Pluche of U-pas: 2 euro korting

Reserveren via 06-13266854 of via groenpluche@gmail.com

Graag uw naam, telefoonnummer, email-adres, datum voorstelling, aantal kaarten en eventuele korting doorgeven. Wanneer u slecht ter been bent, verzoeken wij u dit aan te geven bij de reservering.

 Bezoek www.groenpluche.nl

Familievoorstelling Katharina in het Ganzenbord
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.