1

ROBBY VALENTINE - Bizarro World Tour




ROBBY VALENTINE - Bizarro World Tour

» Let op: deze activiteit is voorbij «

ROBBY VALENTINE - Bizarro World Tour NAXTSTAGE - ALMELO

Robert Kempe, beter bekend onder zijn artiestennaam Robby Valentine, is een muzikaal wonderkind uit de symfonische hardrock-hoek, oorspronkelijk voornamelijk beïnvloed door Queen, Toto, The Beatles, Bowie, en Michael Jackson. Maakt in eerste instantie furore als toetsenist (Line, 1st Avenue, Zinatra), maar richt zich al vrij snel op een solo carrière. In de jaren ‘90 scoort hij een platencontract bij Polydor, een wereldhit met Over And Over Again, tekent later bij Universal Japan, en wint een zilveren Harp.

Al snel bleek zijn carrière zich in Japan tot grotere hoogten te ontwikkelen dan in Nederland en jarenlang was het dan ook redelijk stil rondom Valentine in eigen land, nu is hij terug –en hoe: Valentine bracht in Oktober 2014 zijn nieuwe album Bizarro World uit; Qua invloeden balancerend tussen Queen, U2, Muse en Justin Timberlake, is het album een bizarre mix tussen pop en rock. Binnen een maand was de eerste persing verkocht en werd er een tweede druk besteld.
Recensies zijn niets dan lovend en de agenda stroomt vol met optredens in binnen- en buitenland. Op 30 mei landt het multi-instrumentaal fenomeen in NaxtStage te Almelo.

Tijdens zijn optredens ondersteund door zijn topband, Andre Borgman (After Forever), Luuk van Gerven (After Forever, Karmaflow), Paul Coenradie (Aniday, Bert Heerink), en Johan Jay Jay Willems, wordt er getrakteerd op een ruim 2 uur lang durend spektakel waarin ook het oudere werk niet vergeten wordt. De Bizarro World shows zijn steeds weer een belevenis, met ook deze keer weer gastoptredens van Maria Catharina (Aniday) en Laura Guldemond (Synergy Protocol).

Robby Valentine
Bizarro World Tour
30 mei 2015

Zaal open 20.00
Aanvang: 21.00

Kaarten voorverkoop 12,--
Kaarten deur 15,--

Foto: Cristel Brouwer

 Bezoek www.naxtstage.nl

ROBBY VALENTINE - Bizarro World Tour
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.