1

The Wild Colorado plays Country in Boukoul




The Wild Colorado plays Country in Boukoul

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een nieuw coutry(rock) geluid in Limburg.

The Wild Colorado is een band met een basis in oude country-muziek waarin een nieuw geluid gevonden wordt. Ze slaat alle moderne country over, en doet haar eigen ding met de muziek. Daarbij gaat de band voor een simpele bezetting met twee gitaren, een bas en drums, om de diepe zang alle ruimte te geven om tot zijn recht te komen.

De bezetting:
Will Wayne (gitaar, zang)
Emile Waajen, onder artiestennaam Will Wayne (met oog op een internationale toekomst), zorgt met zijn diepe basstem en eeuwige inspiratie voor eigen nummers voor een zeer mooie kern van de band. Het oorspronkelijke idee om een band te vormen met roots in de country muziek kwam van hem. Eerdere ervaring heeft hij opgedaan in Apple Alert, Vogel, Cracked en Level Up.

Bram Hendrix (drums)
Bram is relatief ervaren in het muziekvak. Naast zijn vorige bandjes Apple Alert, Vogel, en Cracked, is hij nu actief voor The Wild Colorado en Chivy and the Bluezicians. Van zijn hand komen de strakke drumsounds die de muziek karakteristiek maken

Yannick Urselmann (lead-gitaar)
Een rijzende ster onder de gitaristen in Roermond. Hij heeft veel meegedaan aan jamsessies waardoor hij een redelijke podiumervaring heeft. The Wild Colorado is na Vogel zijn tweede bandje. Naast een super gitarist is hij ook de grafisch-designer van de band.

Chivy Kuhles (bas)
Chivy is inmiddels bekend als de gitaarvirtuoos van Chivy and the BlueZicians en heeft met die band de serie live acts in Blueskamer Boekoel geopend.
In The Wild Colorado speelt hij in dienst van de band als bassist en ook dat kan hij!


The Wild Colorado zal in de huidige samenstelling voor het eerst live optreden in Boukoul, Boven Boukoul 10 op 13 juni, aanvang 21.00 uur. Entree is gratis.

 Bezoek www.thewildcolorado.nl

The Wild Colorado plays Country in Boukoul
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.