KunstRAI 2015


-advertentiepositie-



KunstRAI 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De KunstRAI is een brede, nationale kunstbeurs voor hedendaagse autonome en toegepast kunst: een publieksbeurs met ruim 60 deelnemers die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt.
Raw-Edge stands zorgen voor verrassing op de beurs en Solostands voor de nodige verdieping.

Een selectiecommissie bestaande uit Piet de Jonge, oud (hoofd)conservator van het Van Abbe Museum, Museum Kröller-Müller en Museum Boijmans Van Beuningen; Peter Fransman, Directeur Museum Het Domein in Sittard en Harry Tupan, Conservator Hedendaagse Kunst Drents Museum, beoordeelt de deelnemers op kwaliteit en professionaliteit.

De legendarische grafisch ontwerper Anthon Beeke, die van 1994 t/m 2002 de bekende serie affiches voor de KunstRAI ontwierp, tekent sinds 2012 opnieuw voor het ontwerp. Elk jaar wordt het gezicht van een spraakmakend persoon in het affiche verwerkt.

Culturetrip.com heeft de KunstRAI in 2014 uitgeroepen tot het tweede evenement van Amsterdam op het gebied van kunst en cultuur, na het Holland Festival.

 Bezoek www.kunstrai.nl

KunstRAI 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.