Cirque Stiletto 3


-advertentiepositie-



Cirque Stiletto 3

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een verrassende nieuwe editie van Cirque Stiletto dient zich aan met Karin Bloemen, een veelzijdige ster, bij wie het woord diva op het lijf geschreven is.
Karin is de énige vedette in ons land die haar hoge “C” weet te combineren met Circus, Cabaret, Chansons en Comedy en daarmee totaal theater creëert met haar 5C’s!
In Cirque Stiletto 3 wordt Karin Bloemen omringd door Wëreldbänd, zes muzikale fenomenen die gezamenlijk meer dan vijftig instrumenten bespelen.
In de stijl van Mini en Maxi zorgen zij voor fijnzinnige maar ook uitbundige humor, die hen naast topmusici ook tot clowns van wereldformaat maken.
Opmerkelijke gast in dit circus spektakel is de Italiaanse Lady LaLa McCallan. Deze spraakmakende drag queen weet zowel een extravagante operadiva als een charismatische jongeman in één persoon te verenigen.
Natuurlijk staan er wederom internationaal bekroonde circusacts op het programma die garant staan voor spanning, schoonheid en sensatie! Hierbij is uiteraard ook een ludieke rol voor de “kunsten” van Karin en de Wëreldbänd weggelegd.
Komt dat zien, komt dat zien en laat u, hooggeëerd publiek meevoeren in deze wonderbaarlijke wereld van Cirque Stiletto 3 waarin alles mogelijk is !

 Bezoek www.stardustcircus.nl

Cirque Stiletto 3
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.