Snorro - de gemaskerde held


-advertentiepositie-



Snorro - de gemaskerde held

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Daar heb je… SNORRO!
In het Mexicaanse dorpje Burrito bestrijdt Snorro het onrecht samen met zijn moppen tappende paard Wervelwind. Snorro’s grootste vijand is El Commandante, die met zijn soldaten keer op keer zogenoemd belastinggeld blijft innen van de armen. El Commandante doet er alles aan om Snorro uit de weg te ruimen, zodat hij met zijn geld kan doen wat hij wil en hij alle macht heeft over Burrito.

De barmeid Conchita vindt Snorro erg knap! Ze zou graag met hem een bak tortillachips willen eten. Maar wat Conchita niet weet is dat Snorro eigenlijk Don José is, een knullige jongeman, die zonder masker een stuk minder stoer is. Op een dag wordt Don José door zijn vader uitgehuwelijkt aan zijn achternichtje Dolores. Dat wil hij niet! Want stiekem is hij al verliefd op iemand anders…

Snorro is een familievoorstelling met humor, spanning, ontroering en liefde, geschikt voor jong en oud. Met cactussen, snorren, heldhaftige stunts, gekleurde jurken en nog veel meer brengen de spelers van jeugdtheatergroep de Kersouwe dit bruisende stuk tot leven.

 Bezoek www.openluchttheaters.nl

Snorro - de gemaskerde held
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.