Voorstelling De Klokkenluider van de Notre Dame


-advertentiepositie-



Voorstelling De Klokkenluider van de Notre Dame

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Klokkenluider van de Notre Dame is een ode aan de kunst van het samenleven. Iets wat in een wereldstad als Parijs, waar vele culturen samenkomen, geen makkie is. Centraal in zijn lofzang plaatste Victor Hugo de onvergetelijke sympathieke freak Quasimodo en de wonderschone Esmeralda. Theatergroep de Kersouwe trakteert u deze zomer op drama en spektakel tegen een achtergrond van grootstedelijke hectiek.

De Klokkenluider van de Notre Dame is een verhaal van tegenstellingen. Boefjes met een hart van goud nemen het op tegen corrupte hoeders van de wet. Quasimodo, de lelijkste man uit de toneelgeschiedenis, koestert een onmogelijke liefde voor Esmeralda, de mooiste vrouw van Parijs.

Theatergroep De Kersouwe staat garant voor de meest intense 3D-ervaring. Verwacht dan ook een zeer dynamische voorstelling, die zich via de riolen van Parijs, door smalle steegjes en over marktpleinen beweegt naar het topje van de Notre Dame.

De Heeswijkse bossen zijn omgedoopt tot Wondertuin, een veilige haven tegen de achtergrond van de Parijse hectiek. Laat je inpakken door Quasimodo, Esmeralda en een stoet van zigeuners, starre wetsdienaars en maffe stedelingen. “Duizend rattenstaarten in een melkglas!” roept de verraste zigeunermoeder bij wijze van uitnodiging. “Komt dat zien”, bedoelt ze.

 Bezoek www.openluchttheaters.nl

Voorstelling De Klokkenluider van de Notre Dame
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.