1

30m2 Zeilen




30m2 Zeilen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De snelle en gracieuze 30m2 is bij uitstek geschikt voor zeilen op de Friese meren.

Wilt u een mooie tocht maken, de kneepjes van het zeilen leren, de elementen tarten of gewoon heerlijk relaxt over het water varen? De schipper zal inspelen op uw wensen.

Voor het maken van prachtige toertochten is de snelle en gracieuze 30m2 met haar ruime kuip en hoge tuig bij uitstek geschikt. Het Friese meren gebied met de brede sloten, lage wallen, mooie weilanden en prachtige meren gaan we verkennen. Als u wilt, nemen we een picknickmand met lekkernijen mee. De schipper kent het gebied goed en kan u veel vertellen over het schip en de omgeving.

De 30m2 is een fantastisch zeilende boot. Oud, maar op vele fronten tijdloos modern. Tijdens zeilwedstrijden blijft het voor de 3-koppige bemanning boeiend om het schip goed te varen. Onder meer tactiek, strategie, 2x trapeze, spinakeren, scherp sturen en de zeiltrim maken elke wedstrijd opnieuw spannend. Wil je ervaren hoe het is om bemanning te zijn tijdens een wedstrijd, vraag erom bij de schipper!

Zelf (beter) leren zeilen kan een wens zijn. Wil je alleen of met maximaal 4 personen zeilles krijgen in een 30m2 dan is dat nu mogelijk. Ook kunnen we je leren spinakeren of in trapeze staan. Bel ons op en we prikken een datum voor de eerste les.

Maar naast alle activiteiten kan het ook heerlijk zijn om onder het genot van een lekker drankje door het Friese landschap te glijden en te genieten van al het moois wat daar te zien is.

Meer info: www.marretoer.nl

 Bezoek www.marretoer.nl

30m2 Zeilen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.