Openluchttheater The Lion King Musical


-advertentiepositie-



Openluchttheater The Lion King Musical

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Vereniging van Oisterwijkse Spelers verzorgt ieder jaar aan het begin van de zomer met veel plezier, inzet en enthousiasme een compleet muziektheater in het Natuurtheater Oisterwijk. Ruim 70 spelers, leden en vrijwilligers werken hieraan mee.

Een artistiek- en productieteam, acteurs, muzikanten, decorbouwers, bestuur en nog tal van andere betrokkenen laten zien wat Oisterwijk op het gebied van toneel zang en dans te bieden heeft.

Dit jaar bestaat de Vereniging van Oisterwijkse Spelers 50 jaar en geniet Oisterwijk al 100 jaar van de openluchtspelen. In het kader van deze jubilea brengt de Vereniging van Oisterwijkse Spelers dit voorjaar de spectaculaire musical The Lion King.

De VOS laat de leeuw brullen in Oisterwijks eigen natuurtheater!

Het verhaal neemt ons mee naar de Afrikaanse savanne, waar Mufasa, koning van het Trotse land, zijn zoon Simba aan zijn onderdanen toont. Aan de onbezorgde jeugd van de avontuurlijke Simba komt een eind wanneer oom Scar wreed de macht grijpt.

Simba vlucht de jungle in. Op zijn reis vindt hij nieuwe vrienden, de liefde en zichzelf. Hij groeit op tot een sterke, volwassen leeuw en hij is klaar voor zijn taak: het bestijgen van de troon.

Deze spectaculaire familievoorstelling staat in het teken van vriendschap, familie, moed en liefde.

 Bezoek www.openluchttheaters.nl

Openluchttheater The Lion King Musical
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.