Opera di verona in Figi


-advertentiepositie-



Opera di verona in Figi

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Opera di Arena di Verona in Figi; uniek operaconcert in Nederland met de sterren van de beroemde ‘Arena di Verona’ in Figi! In 2014 konden we onverwacht genieten van een uniek en onvergetelijk operaconcert in Figi door vier topsolisten van de Opera di Verona. Hiermee was het concert in Figi het eerste concert van Arena di Verona in Nederland.

Ook dit jaar is het genieten van ongeëvenaarde Italiaanse operasferen! Al meer dan honderd jaar worden in de Arena di Verona gedurende het zomerseizoen in de openlucht opera’s uitgevoerd. Vele operasterren van wereldniveau hebben er de afgelopen eeuw op het podium gestaan. De opera in Verona bijwonen is een belevenis op zich.

Figi prijst zich trots om op zaterdag 30 mei (om 20.15 uur) en zondag 31 mei (om 14.00 uur) 2015 een viertal topsolisten van de Arena te mogen ontvangen voor twee unieke concerten in Nederland. Elena Rossi (sopraan), Titia Carraro (mezzo-sopraan), Enrico Marrucci (bariton) en Dario Di Vietri (tenor) brengen onder begeleiding van pianist Fabio Fapanni aria’s ten gehore van Verdi, Puccini, Bizet en andere grootheden uit de operageschiedenis. Liefde en schoonheid passeren de revue, maar ook triestheid en overgave.

 Bezoek www.figi.nl

Opera di verona in Figi
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.