Boerendag 2015


-advertentiepositie-



Boerendag 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het weekend van 5, 6 en 7 juni 2015 vindt de jaarlijkse Boerendag weer plaats! Dit jaar worden de tenten opgezet bij familie van Lieshout op Papekopperstraatweg 46 in Papekop. Boer Harrie heeft een melkveebedrijf en sinds kort een splinternieuwe stal met een vernieuwde melkmachine en een mestrobot.

Op vrijdag 5 juni is er een spectaculaire giertankrace en een groot kinderspeelveld (o.a. grote springkussens). Daarna treedt de band Rattlesnake Shake op in de feesttent. Het terrein is open vanaf 18.30 uur.

Het feest op zaterdagavond 6 juni staat in het teken van de WEEKEND WARRIORS. Rock, house, hiphop of happy hardcore, dit wordt aan elkaar gesmeed tot een spetterende liveshow. Het feest begint om 21.00 uur, toegang 16 jaar en ouder.

De zondag draait om de traditionele open dag op de boerderij van de familie Van Lieshout. Naast het bekijken van het bedrijf en alles wat hierbij komt kijken, vindt er dit jaar de jaarlijkse Holland Dexter koeienkeuring plaats. Op zondag is er ook de gezellige braderie met +/- 30 diverse kramen en verder uiteraard een hele hoop extra activiteiten voor kinderen, jongeren en ouders.

Tot slot is er een echte obstacle run, welke bestaat uit een baan van ongeveer 3 tot 4 kilometer vol met uitdagende obstakels. Deze is geschikt voor zowel beginners als ware mud masters. Schrijf je gratis in via de website!

Het terrein is vanaf 12.00 uur geopend.

** Let op: i.v.m. mogelijke omleiding, houd de website in de gaten voor de laatste routebeschrijving.

Adres: Papekopperstraatweg 46, Papekop. Bekijk het hele programma op www.boerendag.nl.

 Bezoek boerendag.nl

Boerendag 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.