1

Simmerdeis


-advertentiepositie-



Simmerdeis

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Vier dagen lang staan in het teken van muziek en theater. Het festival is sinds 2007 een begrip in Drachten en omstreken, en lijkt elk jaar aan populariteit te winnen. In de 2013 editie kwamen er maar liefst 20.000 bezoekers op af, tijdens de editie van 2014 is het bezoekersaantal gestegen naar een recordaantal van 24.000!

Elk jaar hebben we fantastische muziekacts die garant staan voor een knallend optreden. Zo stonden de voorgaande jaren bijvoorbeeld Kensington, Kraantje Pappie, Elske DeWall, Rigby, Chef’Special, Mister and Mississippi, Laura Jansen en Audio Adam op het podium in het Slingepark.

Naast geweldige muziekoptredens, staat Simmerdeis ook bol van theater. Circusacts, toneelgroepen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: bijna alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken.

De meeste voorstellingen vinden plaats op een vaste locatie in Drachten, maar er zijn ook een paar optredens die in omliggende dorpen staan.

Tot op Simmerdeis!

 Bezoek simmerdeis.nl

Simmerdeis
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.