Rondleiding De Bazel


-advertentiepositie-



Rondleiding De Bazel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Gaat u binnenkort een uitstapje organiseren met familie, vrienden of collega’s? Of bent u op zoek naar een leuk verjaardagsuitje? Of gewoon uzelf trakteren op een cultureel middagje tijdens het weekend? Kom dan naar het Stadsarchief in hartje Amsterdam, gehuisvest in gebouw De Bazel, het imposante voormalige hoofdkantoor van de Nederlandsche Handelmaatschappij en de ABN AMRO , een pronkstuk van de Nederlandse 20e-eeuwse architectuur, met koloniale en koninklijke allure.
Onder deskundige begeleiding wordt u rondgeleid door de monumentale stijlkamers met een koloniaal verleden en in de Schatkamer, de permanente tentoonstellingsruimte met Art Déco schilderingen op de muren en plafonds. Vele bouwkundige en decoratieve elementen in zowel het gebouw als het exterieur herinneren aan een boeiend verleden van Nederlands grootste bank. U bezoekt het historisch informatiecentrum, met alle informatie over Amsterdammers en hun stad.


Inlooprondleidingen
U kunt elke zaterdag- en zondagmiddag meedoen aan de inlooprondleiding om 14 uur. Een leuke middagactiviteit tijdens het weekend. Inlooprondleiding: op zaterdag en zondag 14 uur
Kosten : 6 Euro volwassenen, kinderen tot 16 jaar gratis.
Reserveren: 020 2511511 of info@stadsarchief.amsterdam.nl

Groepsrondleidingen:
Kosten rondleidingen: 85 Euro per groep van maximaal 25 personen (meerdere groepen tegelijk mogelijk)
Op dag en tijdstip naar keuze tijdens openingstijden van het Stadsarchief.
Reserveren: 020- 25 11 619, groepsrondleidingen@stadsarchief.amsterdam.nl
Combinaties met koffie/ thee, borrel of lunch in café De Bazel zijn uiteraard mogelijk.

 Bezoek stadsarchief.amsterdam.nl

Rondleiding De Bazel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.