Wickie de Viking


-advertentiepositie-



Wickie de Viking

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na twee succesvolle films en een remake van de populaire animatieserie Wickie de Viking pakt Studio 100 uit met Wickie, de musical!
Vreselijke Sven is het beu om telkens het onderspit te moeten delven bij gevechten met de Vikings van Flaken. Hij beraamt het plan om Wickie te ontvoeren om zo losgeld te eisen. Sven wil de grootste Vikingschat: de twee heel bijzondere diamanten uit het godenbeeld dat op het dorpsplein van Flaken staat. Zal Sven’s snode plan slagen en lukt het hem de uiterst kostbare diamanten te bemachtigen? Of zullen Wickie, Halvar en de rest van de Vikings Sven weer te slim af zijn? Beleef dit spannende avontuur samen met het slimste Viking jongetje ter wereld in Wickie, de musical.
Wickie, waarin onder andere Josje Huisman, bekend van K3, de rol van Elza Eenoog zal spelen, is van donderdag 6 tot en met zondag 9 augustus te zien in het AFAS Circustheater. Zet je Vikinghelm dus maar vast op en beleef het avontuur samen met de hele familie! Geniaal idee!

Wickie de Viking is deze zomer te zien op 6 t/m 9 augustus 2015 in het AFAS Circustheater. Voor tijden, meer informatie en kaartverkoop gaat u naar www.afascircustheater.nl

 Bezoek www.afascircustheater.nl

Wickie de Viking
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.