De Braderie Ginneken


-advertentiepositie-



De Braderie Ginneken

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na de overweldigende successen van voorgaande jaren, met ongeveer 85.000 enthousiaste bezoekers tijdens de laatste Braderie in het Ginneken te Breda, start op woensdag 26 augustus 2015 ‘De Braderie’ in het Ginneken voor alweer de 47ste keer. Dit topevenement valt als altijd samen met de Ginnekense kermis tijdens de laatste week van de zomervakantie.

Van woensdag 26 tot en met zondag 30 augustus 2015 zal het mooie Ginneken weer volledig in het teken staan van de zomer en gezelligheid! Het belooft een geweldige editie te worden waarbij alle succesvolle ingrediënten van de afgelopen jaren terug komen zoals de optredens, theater en cultuur. Wederom een evenement van alle ‘merten’ thuis! Gratis toegankelijk en laagdrempelig! Het is een uitstekende manier om uw bedrijf en producten te promoten en te verkopen. Voor meer informatie neem contact op met de organisatie via info@bruisendginneken.nl.

Genoemde prijsstelling geldt voor reguliere ambulante handel en is exclusief BTW. Bent u een kunstenaar, boekhandelaar, platenverkoper, food-deelnemer of verkoopt u brocante en curiosa? Informeer naar de aangepaste prijzen!

 Bezoek www.bruisendginneken.nl

De Braderie Ginneken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.