1

Meet & Greet met Junglegriezels




Meet & Greet met Junglegriezels

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vlinders spotten in Costa Rica, kiekjes maken bij de watervallen in Azië, als een echte Tarzan slingeren aan de lianen in het regenwoud en het voeren van kleurrijke papegaaitjes in ‘Down Under’ Australië. Deze zomer kun je het allemaal doen, in één dag en op één locatie! Kom naar de Orchideeën Hoeve en reis mee door een jungle vol avonturen. Door de ANWB al vier jaar op rij verkozen tot ‘Leukste uitje van Flevoland’.

Ga op avontuur via de mooie looproutes of ontdek de jungletuinen via wildpaden, touwbruggen en step-stones. De kronkelpaden leiden je langs de prachtigste bloemen en planten en allerlei soorten dieren. Oog in oog met loslopende aapjes, zelf een garnaaltje voeren aan de reusachtige meervallen en even heerlijk tot rust komen in Europa ’s grootste vlindertuin met meer dan 2000 vlinders; slechts een greep uit de hoogtepunten die jouw wereldreis inkleuren.

Maak je vakantieavontuur compleet met lekker eten in het drinken in het restaurant, kom lekker spelen in het waterrijke Mangrovebos of schuif om 14.00 uur aan bij de spannende Meet & Greet met Junglegriezels. Speciaal voor de zomervakantie (4 juli t/m 31 aug) is de jungle-expert neergestreken in de Orchideeën Hoeve om jou kennis te laten maken met allerlei bijzondere en mysterieuze dieren uit het hart van de jungle. De kans om de dieren van heel dichtbij te ontmoeten en misschien heb jij wel zoveel lef dat je wilt assisteren bij het vasthouden van de slang of een wandelende tak…

Kijk voor entreeprijzen, openingstijden en het volledige zomerprogramma op www.orchideeenhoeve.nl

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Meet & Greet met Junglegriezels
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.