Zomeractiviteiten in Nederlands Bakkerijmuseum


-advertentiepositie-



Zomeractiviteiten in Nederlands Bakkerijmuseum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Weersvoorspelling voor deze zomer: bruisende zomeractiviteiten voor jong en oud, gevulde koeken bakken voor de jeugd, lachen tijdens de familieshows van bakker Fred, biologische broden uit de takkenbosoven, leuke speurtochten en smullen van ambachtelijk assortiment. De medewerkers van het Nederlands Bakkerijmuseum vieren de zomervakantie samen met u van 4 juli tot en met 29 augustus.

Maar liefst zes dagen in de week wordt er gebakken, hetzij door de bakker zelf, hetzij door jongens en meisjes die zelf de handen uit de mouwen willen steken.

Maak je eigen gevulde koek!
Kinderen kunnen zich tijdens de zomervakantie elke dag melden in het museum om onder leiding van een echte bakker een eigen koek te leren maken. Het maken van een vulkoek kan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur en op maandag tussen 14.00 en 16.00 uur. Aanmelden hoeft niet en er worden geen extra kosten gerekend voor deze jeugdactiviteit.

Leerzame familieshows met humor
Bakker Fred verzorgt van dinsdag tot en met vrijdag om 12.00 en 14.30 uur familievoorstellingen in het museumtheater. Zijn 'conferences' zorgen voor bakplezier in optima forma! Wie ooit zijn shows heeft bijgewoond zal het iedereen aanraden…

 Bezoek www.bakkerijmuseum.nl

Zomeractiviteiten in Nederlands Bakkerijmuseum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.