1

Festival de Nederlandse Dansdagen


-advertentiepositie-



Festival de Nederlandse Dansdagen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 2, 3 en 4 oktober ademt de gehele stad Maastricht dans. Ontdek tijdens festival de Nederlandse Dansdagen in één weekend de Nederlandse dans. Van urban dance en avant-garde tot moderne dans en klassiek ballet. Toonaangevende dansgezelschappen, zoals Het Nationale Ballet, het Nederlands Dans Theater en Scapino Ballet Rotterdam en jonge aanstormende choreografen, zoals Cecilia Moisio en Guilherme Miotto tonen je bijzondere en spraakmakende voorstellingen. Dompel jezelf onder in verschillende festivalproducties en geniet van de passie, het vakmanschap en de schoonheid van de Nederlandse dans!
Naast de geselecteerde voorstellingen zie je werk in wording tijdens de open studio’s van Secrets Revealed, zijn er premières, exposities op bijzondere plekken en kan je zelf met de voeten van de vloer tijdens de dansfeesten. Opera en dans vloeien samen in Distinguished Dreams #2 , waarvoor we samenwerken met Opera Zuid. Er is teveel om op te noemen, maar kom, kijk en laat je raken.
De kaartverkoop start op 9 juli 2015. Bekijk het complete programma van Festival de Nederlandse Dansdagen op www.nederlandsedansdagen.nl.

 Bezoek www.nederlandsedansdagen.nl

Festival de Nederlandse Dansdagen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.