1

JAZZBENDE met INDIFFERENCE en MENEER FUNKEL i.s.m.


-advertentiepositie-



JAZZBENDE met INDIFFERENCE en MENEER FUNKEL i.s.m.

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Jazzformatie Indifference maakt samen met Meneer Funkel weer een Jazzbende van Hofman Café! Dat betekent weer veel vette oude jazz van vinyl en live vanaf het podium de leukste jazzmuzikanten van Utrecht!

De mannen van jazzformatie Indifference spelen jazz om op te swingen en te relaxen. Vanuit een basis van gypsyjazz, banen de muzikanten zich al improviserend een weg door stijlen als latin, tango, musette en bebop.

Vintage Jazz-DJ Antoon Ozinga alias Meneer Funkel draait van vinyl pure oude jazz uit de jaren 30 tot begin jaren 60. De unieke collectie wordt zonder overbodige opsmuk gedraaid en geeft het waanzinnige gevoel uit de tijd dat de jazz nog floreerde in de stijlvolle clubs van New York en Parijs.

Toegang: GRATIS!

Hofman Café schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Na elke HOFMAN LIVE kan het publiek blijven hangen om te borrelen terwijl onze dj de beste muziek draait.

 Bezoek hofman-cafe.nl

JAZZBENDE met INDIFFERENCE en MENEER FUNKEL i.s.m.
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.