Leidsche Rijn Festival: Op Volle Touren


-advertentiepositie-



Leidsche Rijn Festival: Op Volle Touren

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 5 juli organiseert Cultuur19 de zestiende editie van het Leidsche Rijn Festival, hét cultuurfestival voor kinderen tussen 2 en 12 jaar.
Het festival sluit aan bij de Grand Départ van de Tour de France en brengt een programma vol kunst op wielen en tal van fietsactiviteiten en -workshops.

Met onder andere: Cirque Moustache, Filosofietsje, Dieromdom, Het Mobiele Naaiatelier, Hakim, Les Madames Antoilettes, De Tour van Fien, PeuterWielerPad en nog veel meer! Natuurlijk geniet je ook weer van heerlijke hapjes en drankjes op het terrein. Entree is gratis.

Ter gelegenheid van de Tourstart verhuist het festival voor een keer naar het Amaliapark, pal aan het parcours.

BEREIKBAARHEID
Houd er rekening mee, dat de bereikbaarheid ernstig wordt bemoeilijkt door wegafsluitingen vanwege de Tourdrukte.

*Kom niet met de auto.*

Het terrein is met de fiets, wandelend en vanuit de stad per trein bereikbaar. Parkeer je stalen ros in de stallingen. Houd de updates over bereikbaarheid op onze website in de gaten: www.leidscherijnfestival.nl/route.

PINNEN
Op het terrein kan alleen met PIN betaald worden.

www.leidscherijnfestival.nl

Het festival wordt mogelijk gemaakt door:
Ondernemersfonds Utrecht, Gemeente Utrecht (leefbaarheidsbudget), DOENJA Dienstverlening, TivoliVredenburg, Saartje Kinderopvang, Partou BSO, Spelenderwijs, KOKO kinderopvang, JV Beveiliging, Van Wijk Nieuwegein, Kidsproof, Albert Heijn Terwijde en is een onderdeel van Le Tour Utrecht.

 Bezoek www.leidscherijnfestival.nl

Leidsche Rijn Festival: Op Volle Touren
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.