Finding Nieno




Finding Nieno

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Doe de hele zomervakantie mee aan #FindingNieno! Op 9 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt en zijn er allerlei leuke spelletjes in het Familiepark te doen. Deze spelletjes hebben allemaal wat te maken met landen of continenten over de hele wereld!
Tijdens de hele zomervakantie kan je meedoen aan een leuke actie: neem Nieno mee op vakantie en maak kans op een Familiepark abonnement voor het hele gezin! Vanaf de eerste zomeractiviteit, de Vossenjacht op 5 juli, worden er in het Familiepark, het Infocentrum en het Zwemkasteel allemaal stickers van #FindingNieno uitgedeeld. Neem de FindingNieno sticker mee naar jouw vakantiebestemming of zoek thuis een leuke, gekke plek op. Dit kan thuis zijn bij jouw zelfgemaakte hut, op je opblaasmat op het strand, bij de Eiffeltoren of bijvoorbeeld bovenaan de grote glijbaan op Familiepark Nienoord... Hoe gekker hoe beter! Maak een foto met je Nieno sticker en zet deze op je Facebook pagina en schrijf de hashtag #FindingNieno erbij, of zend je foto in via info@landgoednienoord.nl. De leukste foto krijgt een Familiepark abonnement voor het hele gezin!
Op 9 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt en zijn er allerlei leuke spelletjes in het Familiepark te doen. Deze spelletjes hebben allemaal wat te maken met landen of continenten over de hele wereld!

 Bezoek www.landgoednienoord.nl

Finding Nieno
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.