EHBO aan baby's en kinderen


-advertentiepositie-



EHBO aan baby's en kinderen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Woensdag 1 juli a.s. is er een workshop EHBO aan kinderen en baby's georganiseerd in Hoogezand. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar en wij willen u dan ook graag uitnodigen om bij de workshop van 1 avond aanwezig te zijn.

De workshop zal gaan over hoe je een kind in veiligheid brengt, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten te alarmeren en EHBO te verlenen bij: bewusteloosheid - verslikken - huidwond - verstuiking - brandwonden - hersenschudding - vergiftiging. Na afloop ontvang u ook een handboek die u mee mag nemen en indien nodig kunt raadplegen.

De locatie is:
Rode Kruis gebouw
Rembrandtlaan 72a
9601 XD Hoogezand

Tijdstip: 19:00 uur
Kosten: € 50,-.
Tevens kunt u bij uw zorgverzekering informeren of u recht heeft op een vergoeding. Vele zorgverzekeraars vergoeden tot 100%.

U kunt zich opgeven via de volgende link: https://shop.rodekruis.nl/workshop-ehbo-aan-kinderen.

EHBO is voor iedereen, door iedereen. Het Rode Kruis heeft als doel zo veel mogelijk Nederlanders in staat te stellen EHBO te verlenen. Jaarlijks worden 140.000 kinderen behandeld op de Spoedeisende Hulp, de meeste kinderen zijn tussen de 0-4 jaar. In de meeste gevallen hebben zij letsel aan hoofd, hals of nek. Ook op school en in het verkeer kunnen kinderen gewond raken. Redenen genoeg dus om aandacht te besteden aan EHBO die specifiek op kinderen gericht is.

 Bezoek www.shop.rodekruis.nl

EHBO aan baby's en kinderen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.