1

Zomer vol Verhalen: Fort de Bilt


-advertentiepositie-



Zomer vol Verhalen: Fort de Bilt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom luisteren naar Zomer vol Verhalen op Fort de Bilt op 2 aug van 14:00 tot 17:00 uur

Op zondag 2 augustus strijkt Zomer vol Verhalen van 14:00 – 17:00 uur neer op Fort de Bilt (Utrecht). Kom luisteren naar de verhalen van Janneke Tanja, Marijn Vissers en Rik Vuur.

Janneke Tanja
Janneke Tanja komt zelf uit Zoetermeer, en is één van de vertellers achter de Verhalenfontein uit Rotterdam. Als verteller heeft ze vele gezichten. Soms doldwaas, soms super serieus, teder en intiem, maar ook groots en meeslepend. Ze zoekt haar verhalen in alle tijden en windstreken, en als ze daar niets vindt, dan schrijft ze ze gewoon zelf.

Marijn Vissers
Marijn Vissers komt uit een gezin waar het verhaal centraal stond. Moeder en grootmoeder waren geboren verhalen vertellers. Op momenten dat er moeilijkheden waren, binnen het gezin ,werden er verhalen verteld en de moeilijkheden leken als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Marijn heeft een flink arsenaal aan waargebeurde verhalen die vaak doorspekt zijn met humor. Die u hopelijk ook aan het nadenken zetten. Marijn is geen dominee maar heeft wel een eigen mening. Hij is net een gewoon mens. Hij treed regelmatig op bij de Cafe Mezrab en de Ceuvel in Amsterdam.

Rik Vuur
Als jongen van zes overleefde Rik een grote brand vlak bij zijn huis. Zijn huid bleef ongeschonden, maar binnenin is een vonk terecht gekomen die daar altijd is blijven branden. Als kleine jongen kon hij dat vuur maar vaak moeilijk beheersen; vaak kwam het ongecontroleerd naar buiten in heftige vlammen en woeste kampvuren. School was een groot probleem. Pennen smolten in zijn hand en boeken vlogen spontaan in brand. Inmiddels weet Rik dat boeken niet noodzakelijk zijn voor een goed verhaal. Een goed verhaal reist zonder inkt de wereld rond van vuur naar vuur.

Adres:
Biltsestraatweg 160
3584 BE Utrecht

 Bezoek www.zomervolverhalen.nl

Zomer vol Verhalen: Fort de Bilt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.