1

Zomer vol Verhalen: Fort Markenbinnen




Zomer vol Verhalen: Fort Markenbinnen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom luisteren naar Zomer vol Verhalen op locatie Markenbinnen op 30 augustus!

Op zondag 30 augustus strijkt Zomer vol Verhalen van 14:00 – 17:00 uur neer op locatie Markenbinnen (bij Purmerend). Kom luisteren naar de verhalen van Nancy Wiltink, Marijn Vissers en Peter Faber.

Nancy Wiltink
Nancy Wiltink heeft een groot repertoire. Uit de vijver van 100.000 verhalen die er op de wereld zijn vist ze dat ene verhaal dat klopt bij die plek of die gebeurtenis. Sommige verhalen vertelt ze één keer, andere elk jaar een paar keer.

Marijn Vissers
Marijn Vissers komt uit een gezin waar het verhaal centraal stond. Moeder en grootmoeder waren geboren verhalen vertellers. Op momenten dat er moeilijkheden waren, binnen het gezin ,werden er verhalen verteld en de moeilijkheden leken als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Marijn heeft een flink arsenaal aan waargebeurde verhalen die vaak doorspekt zijn met humor. Die u hopelijk ook aan het nadenken zetten. Marijn is geen dominee maar heeft wel een eigen mening. Hij is net een gewoon mens. Hij treed regelmatig op bij Cafe Mezrab en de Ceuvel in Amsterdam.

Peter Faber
Peter Faber (de andere) vertelt de meest uiteenlopende verhalen aan jong en oud. Vol passie en energie verleidt hij zijn luisteraar zich over te geven aan de werkelijkheid van het verhaal. Hij kruipt in de huid van mens en dier, brengt hen tot leven en staat zo letterlijk midden in zijn verhaal. Het ene moment zit je op het puntje van je stoel, het andere moment hang je ontspannen achterover, om dan ineens …!

Adres:
Provincialeweg 9
1536 AC Markenbinnen

Reserveren van kaarten kan, maar het is ook nog mogelijk om aan de deur kaarten te kopen.

 Bezoek www.zomervolverhalen.nl

Zomer vol Verhalen: Fort Markenbinnen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.