Kanovaren bij de wilgenweard


-advertentiepositie-



Kanovaren bij de wilgenweard

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kanovaren is plezier voor iedereen
De aanlegsteiger met kano’s ligt pal achter ons gebouw. Je kunt dus zo in de kano stappen en genieten van een ontspannen tocht over het riviertje de Regge.
Voor vertrek krijg je van onze gecertificeerde instructeurs uitleg over de techniek van het kanovaren. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!

Kanovaren is een ontspannen activiteit voor vrienden of met het gezin. Maar ook als leuk onderdeel voor een bedrijfsuitje, als vergaderbreak of als onderdeel van een schoolreisje.

Tijdsduur
1 uur. 1½ uur of 2 uur.

Uitleg over de techniek van het kanovaren
Wij hebben voor het kanovaren de beschikking over Canadese kano's. Deze kano is zeer stabiel en uitermate geschikt voor de verhuur. Voor vertrek krijg je van onze gecertificeerde instructeurs uitleg over de techniek van het kanovaren. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!
De Regge
Het waterschap en de aangrenzende gemeenten hebben de laatste jaren veel energie gestoken om de natuurlijke loop van de Regge weer in ere te herstellen. Het resultaat is een schitterende rivier in een natuurlijke omgeving gekenmerkt door groene oevers met rijke flora en fauna.

 Bezoek www.wilgenweard.nl

Kanovaren bij de wilgenweard
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.