Suppen


-advertentiepositie-



Suppen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Waar komt suppen vandaan?
Suppen is ontstaan op Hawaii waar het sinds de jaren '60 wordt gebruikt om zo foto's te maken van surfende toeristen. Daarnaast werden surfleerlingen daar door hun suppen leraren in de gaten gehouden.


Suppen wordt steeds populairder
De laatste jaren is suppen ook in Nederland steeds populairder geworden. Het is een sport die geschikt is voor iedereen. En je kunt het op allerlei soorten water doen; rivieren, sloten, meren, de zee.

Voor wie is suppen geschikt?
Suppen is een zeer toegankelijke sport, geschikt voor iedereen. Je hebt er niet veel voor nodig; Een board, een peddel en water.
Suppen is een erg leuk als onderdeel van een uitje met je familie- of vriendengroep.

Suppen in combinatie met andere wateractiviteit
We hebben 15 SUP-boards beschikbaar. Ben je met een grotere groep? Dan kun je bijvoorbeeld een combinatie maken met het kanovaren of een andere activiteit. Natuurlijk kun je ook een enkel supboard huren.

Suppen als (alternatieve) trainingsvorm
Suppen kan ook als onderdeel van een trainingsprogramma gebruikt worden. Het is een uitstekende training voor de rompstabiliteit. Bij stevig doorpeddelen worden ook het hele lichaam flink aangesproken. Topatlete Marije te Raa maakte er een filmpje over "Suppen als alternatieve training"

Tijdsduur
De tijdsduur voor suppen is 1, 1½ of 2 uur.

Woensdagmiddagactie!
Elke woensdagmiddag tot eind september kun je tussen 13.30 u. en 16.30 u. suppen voor slechts € 5,- per uur!

 Bezoek www.wilgenweard.nl

Suppen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.