Festival de Vecht


-advertentiepositie-



Festival de Vecht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van vrijdag 14 t/m zondag 16 augustus a.s. vormt de Vecht in Ommen, naast de Vechtbrug, wederom de prachtige setting voor de derde editie van Festival De Vecht.
Drie dagen lang kan er op en rond het water genoten worden van vele activiteiten, muzikale topvoorstellingen en bekende artiesten.
Van jeugdmusical tot de muziek van het legendarische Woodstock festival (o.a. Joe Cocker, Jimi Hendrix, The Who, Santana en Janis Joplin). Van het swingende tribute to the sixties van The Bluebettes tot soul to the max van power zangeres Berget Lewis. En van informatieve Watermarkt tot lokaal en regionaal muzikaal talent. Festival De Vecht biedt het allemaal.
Vanaf een groot drijvend podium op de Vecht worden op vrijdagavond vanaf 20.00 uur de Jeugdmusical 'Bultje en het Onderwatermonstertje', op zaterdagavond vanaf 20.00 uur het grootse Vecht Concert en op zondagmiddag vanaf 14.00 uur het Familieconcert uitgevoerd.
Verder is er vrijdag om 16.00 uur een Ondernemersbijeenkomst met spreker Robert Benninga, de hele zaterdag een informatieve Watermarkt en in het festival weekend zijn er speciale rondvaarten over de Vecht.
Kijk voor info over alle festival onderdelen, het bestellen van kaarten en de verschillende arrangementen op de website www.festivaldevecht.nl.

 Bezoek www.festivaldevecht.nl