1

Zotte zomervakantie bij Nieuw Land


-advertentiepositie-



Zotte zomervakantie bij Nieuw Land

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 4 juli t/m 30 augustus hopuden we een zotte zomervakantie in Nieuw Land met een goed gevuld vakantieprogramma. Er zijn veel doe-activiteiten, geheel in het teken van de tijdelijke tentoonstelling 'Pompen of Verzuipen', over Nederlanders en het water. Verder heeft de populaire kinderpresentatie het 'Watertheater' een opknapbeurt gehad. Wat Nieuw Land betreft kan de zomer beginnen.
Elke dag kan je kleine windmolentjes maken, bouwplaten knutselen en liggen er kleurplaten voor je klaar. Is het slecht weer buiten? Kom dan lekker spelen in het Watertheater, daar is het trouwens ook prima toeven tijdens warme dagen; handen uit de mouwen en in het water, werk aan de winkel om dijken te bouwen en sluizen te openen!

In het 'knutselatelier' van Nieuw Land kunnen bezoekers zeilbootjes maken van klompjes of houten windmolentjes bouwen. Deze workshops vinden plaats in de weekenden van 18 en 19 juli, 15 en 16 augustus en 29 en 30 augustus. De workshops zijn doorlopend en onder begeleiding, er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor het materiaal van €5,00.

 Bezoek www.nieuwlanderfgoed.nl

Zotte zomervakantie bij Nieuw Land
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.