Expositie 2 Ruimte in Beeld


-advertentiepositie-



Expositie 2 Ruimte in Beeld

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het Brabantse Nuenen, op fietsafstand van Eindhoven vindt u Beeldentuin en Galerie Ruimte in Beeld. In de beeldentuin presenteren wij naast werk van de vaste beeldhouwers gast-kunstenaars. Het unieke van deze beeldentuin is dat deze gevestigd is bij het atelier, dus is de kans groot dat je door één van de vaste beeldhouwers ontvangen wordt en hem- of haar aan het werk ziet.
In de diverse binnenruimtes presenteren wij twee en drie dimensionaal werk zoals schilderijen, tekeningen, foto-kunst en een diversiteit aan binnen-beelden.

Ruimte in beeld is de vaste werkplek van het kunstenaarscollectief Antoinet Verhagen, Jan Opstelten, May Oudenhoven, Peer van Gennep, Rob Zweerman en Ton Swinkels.

12 juli – 4 oktober:Lex Grote: Schilderijen, Ankie Hoek van Dijk: grafisch en collagewerk. Ronald Oosting: houten sculpturen, Joke Venhort: keramische objecten, Leo Gerritsen: vogelhuizen van cortenstaal

De mogelijkheid bestaat om de auto parkeren en vanaf het atelier een fietsroute te ondernemen. Fietsroutes 230605 & 235585 beiden door het prachtige Brabantse landschap zijn hiervoor uitgezet. (zie route.nl)

 Bezoek www.ruimteinbeeld.nl

Expositie 2 Ruimte in Beeld
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.