1

Groene Hart Zomerfair 2015




Groene Hart Zomerfair 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kennismaken met diversiteit van het Groene Hart tijdens Zomerfair
BENSCHOP - Groene Hart, kloppend hart organiseert op zaterdag 29 augustus van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 30 augustus van 12.00 tot 18.00 uur voor de derde keer de Groene Hart Zomerfair bij Recreatie Landschap Rosenboom in Benschop. De entree is voor iedereen gratis.
Tijdens deze Groene Hart Zomerfair kunnen bezoekers opnieuw twee dagen lang kennismaken met vele culturele, culinaire, sportieve en recreatieve activiteiten die het Groene Hart te bieden heeft.
Proeven en ontdekken
Gedurende de twee dagen wordt er gekookt met de streekproducten uit het Groene Hart. Er is steeds weer iets anders te proeven. Er wordt louter gewerkt met de Groene Hart Streekproducten die door de aanbieders op de Zomerfair worden aangereikt. Zo kunt u o.a. heerlijke producten zoals boerenkaas, chutney, jam, advocaat, wijnen en eau de vie, likeuren, bier, groenten, fruit, chili ’s, forel, appels, peren, zacht fruit, schapenworstjes, speltbrood, aardappelproducten en nog veel meer proeven en kopen.

Veel te beleven
Op beide dagen kunnen bezoekers van alles actief beleven. Maar rustig langs de kraampjes slenteren en ideeën opdoen voor een volgend dagje uit in het Groene Hart kan natuurlijk ook. Zowel op zaterdag als zondag zorgt de muzikale omlijsting voor een gezellige sfeer. Kinderen zullen zich zeker vermaken op het springkussen, met de dieren op het terrein of genieten van een heerlijk boerenijsje. Ook kunnen er gratis rondritjes in de “boeren-safarikar” worden gemaakt. Ook Gasterij de Toren is beide dagen open en hier kan op het terras even worden genoten van een hapje en een drankje.
De Groene Hart Zomerfair wordt gehouden bij Recreatie Landschap Rosenboom, Benedeneind Zuidzijde 283A in Benschop. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/GroeneHartZomerfair .

 Bezoek www.facebook.com

Groene Hart Zomerfair 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.