Lowlands 2015


-advertentiepositie-



Lowlands 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een van de grootste festivals van Nederland. Lowlands heeft een gigantisch aanbod aan muziek, theater en interessante sprekers. De combinatie van vele verschillende onderdelen binnen het festival maakt het aantrekkelijk voor heel veel leeftijden. Muziek is een belangrijk onderdeel van Lowlands. Er zijn ook dit jaar weer grote namen gestrikt. Namen als: Bastille, The Chemical Brothers, Echosmith, James Bay en De Jeugd van Tegenwoordig zijn dit jaar te bewonderen op Lowlands.

Journalist Thomas Erdbrink laat zijn licht schijnen over de journalistiek van vandaag. Thomas is een van de weinige westerse correspondenten in Iran en vertelt zijn verhaal. Hoe gaat het er in dit oosterse land aan toe? Wat zien wij als westerse landen wel en niet in onze media? Thomas is bekend van het tv programma: 'Onze man in Teheran'.

Interessante onderwerpen aangestipt door sprekers en ondertussen genieten van internationaal bekende muziek. Dit is een festival dat bij uitstek geschikt is voor deze verfijnde combinatie.

 Bezoek lowlands.nl

Lowlands 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.