1

Stille Getuigen


-advertentiepositie-



Stille Getuigen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Museum Slager in ’s-Hertogenbosch renoveert haar bovenverdieping. Voor deze gelegenheid vroeg zij drie hedendaagse kunstenaars de monumentale ruimte in beeld te brengen voordat zij voor altijd verandert. De verlaten kamers vormen stille getuigen van vroeger tijden. Wat hebben zij ons te vertellen?

Beeldend kunstenaars Tina Vanderwerf, Marieke Busser en Patricia Smits reageren met behulp van hun camera en andere media op de bovenruimte van Museum Slager en de levens van drie generaties Bossche schilders waarvan op de benedenverdieping de werken te zien zijn. Hun invalshoek levert de prikkelende expositie “Stille Getuigen” op, die niet alleen laat kijken, maar ook interessante vragen oproept bij haar bezoekers. Over uw beleving van ruimte, het belang van details, systemen die u hanteert, uw waarheden, leefregels…

De expositie “Stille Getuigen” is te bezoeken van 16 juni t/m 13 september 2015 in Museum Slager aan de Choorstraat 8 in ’s-Hertogenbosch. Op gezette data en tijden zijn de kunstenaars zelf aanwezig. Op onze website www.museumslager.com kondigen we dit steeds ruim van tevoren aan.

 Bezoek www.museumslager.com

Stille Getuigen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.