Supernova


-advertentiepositie-



Supernova

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 27 juni tot en met 6 september is in SCHUNCK* een bizarre verzameling van rare gebeurtenissen te zien in de theatrale tentoonstelling SUPERNOVA. ‘SUPERNOVA – Een bizarre verzameling van rare gebeurtenissen’ laat de meest memorabele momenten rond 25 jaar ‘Cultura Nova’ zien en plaatst deze in een breder perspectief van de internationale ontwikkelingen in theater, beeldende kunst en publieke ruimte.

De tentoonstelling brengt een levend archief van documentair materiaal, kostuums en nooit eerder vertoonde, filmbeelden van onder andere de beginperiode van het befaamde theatergezelschap ‘Dogtroep’. Zij waren meerdere malen te gast was op ‘Cultura Nova’ en brachten, samen met andere internationaal doorgebroken gezelschappen, bijzondere kijkspektakels.

De expositie wordt aangevuld met pop up-performances en her-uitvindingen door jonge kunst- en theatermakers van nu wat leidt tot een verzameling van sprekende objecten en interactie met het publiek.

Lees meer over SUPERNOVA



Zondagrondleiding

Iedere laatste zondag van de maand kun je deelnemen aan een zondagrondleiding. Samen met een professionele gids bezoek je de tentoonstelling. Hij vertelt je alle ‘ins en outs’ over dat wat je ziet, maar vertelt ook wetenswaardigheden en achtergrond informatie. Op deze manier kun je optimaal genieten van deze bijzondere theatrale tentoonstelling.



Hoe meld ik me aan

Iedere laatste zondag van de maand kun je mee doen met de zondagrondleiding door SUPERNOVA. Je meldt je aan bij de balie en je kunt meteen meedoen, een aanmelding vooraf is niet nodig. Vakkundige gidsen maken voor jou de tentoonstelling nog interessanter en boeiender.

Wees op tijd want vol=vol!



Extra informatie

Iedere laatste zondag van de maand:
Zondag 28 juni, 13.00u
Zondag 26 juli, 13.00u
Zondag 30 augustus, 13.00u

Kosten: gratis (je betaalt alleen de entree van het museum)
Duur: 1 uur
Aantal: maximaal 20 personen
Locatie: SCHUNCK* Glaspaleis / museum (-1)

 Bezoek schunck.nl

Supernova
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.