Amersfoortse Theatergroep Thalia speelt op Spoffin


-advertentiepositie-



Amersfoortse Theatergroep Thalia speelt op Spoffin

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Amerfoortse Theatergroep Thalia staat op Spoffin: het internationale festival voor straat- en locatietheater dat jaarlijks het centrum van Amersfoort op z’n kop zet. In het Mondriaanhuis brengt Thalia de voorstelling Art, een tragikomedie over kunst en vriendschap.

Wit schilderij
Kunst brengt vrienden tot elkaar. Maar kunst kan mensen ook van elkaar vervreemden. Wat de één pure liefde voor kunst noemt, noemt de ander kritiekloos snobisme. Kunstliefhebber Serge koopt voor een astronomisch bedrag een wit schilderij met - als je héél goed kijkt - overdwars een paar fijne witte lijnen. Hij nodigt zijn vrienden Marc en Yvan uit de aankoop te bewonderen. Maar onbegrip en hoon vallen hem ten deel. De discussie over kunst schuift op naar een discussie over vriendschap. Het publiek wordt meegezogen in een draaikolk vol venijn en humor. Blijft hun vriendschap overeind? En: hoe zit dat met uw vriendschappen?

Festival Spoffin vindt plaats in het laatste weekend van augustus 2015. Er doen tientallen groepen en artiesten uit binnen- en buitenland aan mee. Het festival brengt een spannende mix van zomerse onbekommerdheid en prikkelende gelaagdheid onder handbereik van een nieuwsgierig en openminded publiek. Het Mondriaanhuis (Kortegracht 11) wordt dit jaar voor het eerst als festivallocatie benut. Op deze bijzondere locatie treedt Thalia tijdens Spoffin driemaal voor u op: vrijdag 28, zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus 2015. Kaarten reserveert u via www.spoffin.nl, u vindt daar, en op www.thaliagroep.nl, ook meer informatie over de voorstelling.


Wat: Art Theatervoorstelling op Spoffin
Wanneer: vrijdag 28 augustus 2015, aanvang 20.00 uur
zaterdag 29 augustus 2015, aanvang 20.00 uur
zondag 30 augustus 2015, aanvang 16.00 uur
Waar: Mondriaanhuis, Kortegracht 11, Amersfoort
Info: www.thaliagroep.nl
Kaartjes: www.spoffin.nl

 Bezoek www.thaliagroep.nl

Amersfoortse Theatergroep Thalia speelt op Spoffin
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.